Malzemeleri:
1 ) Pirinç
2) Kabak
3) Dereotu
4) Pirinç
5)Kurusogan
Yapılışı:
Önce kuru soğanı yemeklik olarak doğrayıp tencere de kavuruyoruz. Kabaklarimizi kup kup dogruyoruz .Bir kabin içine koyuyoruz.Kavrulmuş Soğanların üzerinebir yemek kaşığı Salça koyup sırasıyla kabak pirinç ve dereotu nu ekleyip kavuruyoruz .Kavruldukdan sonra üzerine iki şu bardağı su ekliyoruz.Ve pisinceye kadar kaynatılır.
AFİYET OLSUN
1 ) Pirinç
2) Kabak
3) Dereotu
4) Pirinç
5)Kurusogan
Yapılışı:
Önce kuru soğanı yemeklik olarak doğrayıp tencere de kavuruyoruz. Kabaklarimizi kup kup dogruyoruz .Bir kabin içine koyuyoruz.Kavrulmuş Soğanların üzerinebir yemek kaşığı Salça koyup sırasıyla kabak pirinç ve dereotu nu ekleyip kavuruyoruz .Kavruldukdan sonra üzerine iki şu bardağı su ekliyoruz.Ve pisinceye kadar kaynatılır.
AFİYET OLSUN
Yorumlar
Yorum Gönder